Autor: Indrek Kald • 16. august 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Elisa tõstab poolte töötajate palka 20%

Elisa Eesti erakliendiüksuse juht Andrus Hiiepuu.
Foto: Raul Mee
Pooled Elisa umbes tuhandest töötajast hakkavad septembrist saama senisest 20% suuremat palka. Töötasu tõuseb teenindajail, müügitöötajail ja tehnikuil.

Elisa teatel viib nende palgatõusu otsus nimetatud ametikohtade töötasud Eesti keskmisest kõrgemaks. Kui Eesti keskmine brutopalk on 1242 eurot, siis Elisa eesliini töötajate tasu ulatub septembrist keskmiselt 1300 euroni. Samas võivad tublimad teenida ka üle 2000 euro kuus.

Elisa juhatuse liikme, erakliendiüksuse juhi Andrus Hiiepuu sõnul soovivad nad olla atraktiivne tööandja. "Eesliini töötaja on esimene, kes meie kliendiga kokku puutub ning anname nii selge signaali, et väärtustame nende tööd kõrgelt," ütles ta.

Hiiepuu sõnul on Elisa hea stardilava kõigile, kes soovivad ettevõttesse püsivalt tööle tulla ja karjääri teha ning samuti noortele, kes tahavad teeninduse või müügitööd ajutiselt teha.

"Innovaatilises meelelahutus- ja telekomiettevõttes on töötajal suurepärased võimalused areneda ning karjääriredelil tõusta. Igal aastal liigub meil ettevõtte siseselt erinevate üksuste vahel üle saja töötaja," selgitas Hiiepuu. "Meie ettevõttes on mitmeid näiteid, kus südikad töötajad, kes on alustanud tööd kõnekeskusest või tehnikuna, kasvavad erinevate ametipositsioonide kaudu tiimijuhtideks," lisas ta.

Tuhande töötajaga Elisa Eesti AS on Soome Elisa kontserni osa. Ettevõtte siht on saada suurimaks kommunikatsiooni- ja meelelahutusettevõtteks Eestis. Elisa Eesti mullune käive oli 158 miljonit eurot.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755