Autor: Mait Kraun • 23. september 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Kuidas Netflix firmasse talente meelitab?

Foto: Pixabay
Netflixi endine värbaja ja raamatu „Powerful: Building a Culture of Freedom and Responsibility“ autor Patty McCord usub, et talentide rohkus ning haaravad väljakutsed on töötaja motivatsiooni aluseks.

Raskete väljakutsetega toimetulemine ning head kolleegid on peamised faktorid, mis talente ettevõttesse meelitavad ja neid motiveerivad. Eriti kehtib see nooremate töötajate puhul.

Esita kõigele väljakutse

„Mis on selle tegevuse mõte?“ küsis McCord kõigi organisatsiooni tegevuste kohta. Tema peamine uskumus on, et ettevõtetel ei ole vaja inimestele võimu anda, sest inimestel on see juba olemas.

McCord lõi inimestele tingimused, mis võimaldasid neil oma võimu ära kasutada. Neil oli võimalik muuta koormavaid ja tarbetuid poliitikaid, nõusolekute küsimist ja protseduure. Näiteks loobus McCord Netflixi puhkusepoliitikast ning muutis kompensatsiooni maksmise läbipaistvamaks. Lisaks sellele muutis ta täielikult ümber selle, kuidas ettevõtte sees tagasisidet antakse.

Anna töötajatele hea kogemus

McCord nägi Netflixi ettevõttena, kus oli hea töötada ja kust on suurepärane oma karjääri jätkata.

Loe pikemalt Äripäevast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755