Autor: Aali Lilleorg • 27. detsember 2018
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

1 küsimus: vastab Erki Lipre

AS Ridango tegevjuht ja juhatuse esimees <strong >Erki Lipre</strong>
Foto: Erakogu
Milliseid suuremaid probleeme näete oma ettevõtte arengus, mis pakuvad väljakutseid 2019. aastaks?

Vastab AS Ridango tegevjuht ja juhatuse esimees Erki Lipre.

"Meie jaoks Ridangos on peamiseks väljakutseks tänases turuolukorras jätkuvalt töötajate värbamine ja hoidmine. Kõrgenev tööhõive, suur töötajate voolavus ja pidev töökäte puudus riiklikul tasandil IKT vallas muudavad kvalifitseeritud personali värbamise keeruliseks, kuid samas ka üha loovamaks protsessiks. Usun, et see on kogu sektori suur väljakutse.

Lisaks on meile oluline leida uusi kliente ja sihtturge. Ridango ärispetsiifikat arvestades kaasneb iga uuele turule sisenemisega pikk ja keeruline müügiprotsess, kus võib ilmneda ootamatuid takistusi.

Need on väljakutsed, millega tegeleme Ridangos täna ja kindlasti ka järgmisel aastal, et jätkuvalt kasvada ettevõtte, tööandja ja kvaliteetse teenusepakkujana."

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755