Autor: Indrek Kald • 14. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Riigkogu arutab täna infojulgeolekut

Täna toimub riigikogus infojulgeoleku kui oluliselt tähtsa riikliku küsimuse arutelu, millest võtab osa ka mitu eksperti.
Arutelul osaleb ka strateegilise kommunikatsiooni ekspert Ilmar Raag.
Foto: Raul_Mee

Vabaerakonna eestvõttel kl 10 algaval arutelul räägivad infojulgeoleku korüfeed, kuidas ja mille eest Eestit kaitsta.

Ettekande teevad riigikogu liige Andres Herkel, strateegilise kommunikatsiooni ekspert Ilmar Raag, Tartu Ülikooli IT-õiguse teadur Helen Eenmaa-Dimitrieva ja rahvusvahelise kaitseuuringute keskuse teadur Ivo Juurvee.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052