Autor: ITuudised.ee • 15. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Telia testib oma süsteemide valmisolekut

16. veebruari öösel (reede vastu laupäeva) teostab Telia oma võrgus taas talitluspidevuse teste, mille tõttu esineb erinevate teenuste töös häireid.
Telia testide tõttu esineb häireid erinevates teenustes.

Testide tõttu esineb 16. veebruari öösel häireid erinevates Telia teenustes nagu näiteks Telia veebileht, e-pood, Iseteenindused, Online.ee, erinevad TV lisateenused (Salvestamine, Videolaenutus), m-parkimine ja m-maksed. Juhul kui peale teste on mõjutatud kliendi teleteenus, soovitab Telia teha oma kodustele seadmetele (digiboks ja ruuter) taaskäivituse.

Telia kõnesideteenused ja internetiühendused testist mõjutatud pole ning toimivad tavapärasel moel.

Talitluspidevuse testide eesmärk on tagada klientidele parema töökindlusega teenused. Töid teostatakse öösel, et kliente võimalikult vähe häirida.

Telia tänab mõistva suhtumise eest ja palub vabandust võimalike ebamugavuste pärast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755