Autor: Indrek Kald • 22. veebruar 2019

airBaltic: mobiiliostude hulk kasvas 79%

Mobiiltelefoni kaudu teostatud airBaltic broneeringute maht on aastaga kasvanud 79%, teatas Läti lennufirma.

Üha enam lennupileteid ostetakse mobiiliga.
Autor: airBaltic

"Veebilehel mobiilseadmete abiga teostatud broneeringud on jõudsalt kasvanud mitme aasta jooksul. See ei ole seotud ainuüksi mobiili- ja broneerimissüsteemi populaarsuse kasvuga, kuid samuti paraneva kasutajakogemusega," ütles airBalticu e-kanalite, müügi ja turunduse asepresident Jouni Juhani Oksanen.

"Selleks, et pakkuda meie klientidele võimalikult lihtsat broneeringu teostamise protsess, ei palu me veebilehe külalistel tõmmata endale alla spetsiaalne mobiilirakendus. Selle asemel keskendume sellele, et meie veeb pakuks mugavat broneeringu teostamist," lisas ta.

Mullu lennutas airBaltic 4,14 miljonit reisijat, mis on 17% rohkem kui aasta varem, olles ühtlasi Läti lennufirma ajaloo suurim reisijatenumber. airBalticu koduturuks on Riia, Tallinn ja Vilnius, millest pakutakse lende rohkem kui 70 sihtkohta Euroopas, Venemaal, Kesk-Aasias ja Lähis-Idas.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112