Autor: Indrek Kald • 26. veebruar 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

ITL kutsub ettevõtjaid Dubai EXPO-le

Täna räägitakse Ülemiste Citys e-Eesti esitluskeskuses Eesti osalemisest Dubai maailmanäitusel, muuhulgas annab ITLi juht ülevaate ettevõtjate võimalustest EXPO-l.
Vaade Dubai maailmanäituse alale.
Foto: expo2020dubai.com

Esmalt selgitab ettevõtlus- ja infotehnoloogiaminister Rene Tammist, miks on maailmanäitusel osalemine oluline. Seejärel selgitab Eesti Infotehnoloogia ja Telekommunikatsiooni Liidu (ITL) president Ivo Suursoo EXPOks valmistumise hetkeseisu ning kuidas kõik ettevõtjad liituda saavad.

Kaitsetööstuse liidu nõukogu liige ja Milrem Roboticsi juht Kuldar Väärsi avab maailmanäitusel osalemise väärtust ettevõtja jaoks ning EASi esindaja Tanel Rebane tutvustab ajakava ja seekordse maailmanäituse eripära. Kohal on ka teiste erialaliitude ja ettevõtete esindajad.

EXPO 2020 Dubai Eesti esinduse moodustavad mittetulundusühingud infotehnoloogia ja telekommunikatsiooni liit, kaitsetööstuse liit, Smart City Lab, Digitaalehitus, Personalised Medicine Association ja tööandjate keskliit.

Maailmanäitus toimub 20. oktoobrist 2020 10. aprillini 2021.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755