Autor: Indrek Kald • 4. märts 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Tele2 muudab kõnekaartide tingimusi

Tele2 muutis märtsi algusest oma ettemaksuga kõnekaartide nime ja tingimusi, suurendades internetimahte ja langetades stardipaketi hinda.
Etemaksuga kõnekaarte kasutavad sajad tuhanded eestlased.
Foto: Tele2

Pakettide kõige suurem muudatus oli Tele2 müügidirektori Aare Uusjärve sõnul internetimahtude tõstmine. "Siiani sisaldas 6,99 eurot maksev pakett kolm, siis märtsist juba kuus gigabaiti internetti," märkis ta. Paketti saab tellida ühekordselt või automaatselt 30 päeva tagant uuenevana.

Tele2 kõige soodsam kõnekaardi stardipakett maksab 95 senti ning kõige kallim 3,95 eurot, mis on senisest euro võrra odavam. Ainsana Eesti mobiilioperaatoritest lisas Tele2 märtsist valikusse piiramatute kasutusmahtudega paketid, samuti uue Euroopa Majanduspiirkonnas kehtiva kõnekaardi paketi.

Aare Uusjärve sõnul kasutavad ettemaksuga kõnekaarte sajad tuhanded eestlased. "Peamiselt selleks, et sidekulusid täpselt kontrollida. Kõnekaarte kasutavad aktiivselt ka turistid ja Eestis ajutiselt elavad välismaalased. Kõnekaardid on ajaga arenenud säästutootest samasuguseks teenuseks nagu lepinguline sidepakett ning need kehtivad reisides üle maailma," ütles Uusjärv.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755