Autor: Indrek Kald • 4. aprill 2019

GoNetwork müüs oma IKT-äritegevuse Teliale

Tiit Pruuli ja Marcel Vichmanni Go Groupi kuuluv OÜ GoNetwork müüs oma IT-, pilve- ja sideteenuste äri Telia Eesti ASile.
Go Groupi nõukogu liige Tiit Pruuli.
Foto: Liis Treimann

Tehingu tulemusena liidetakse Teliaga GoNetworki senine pilveteenuste, serverite haldusteenuste ning kõne- ja andmeside teenuste äri. Samuti liituvad Teliaga viis senist GoNetworki töötajat.

Go Groupi tegevjuht Jüri Etverk sõnas tehingut kommenteerides, et üleminek võimaldab pakkuda klientidele veelgi laiemat valikut teenuseid ning meeskonnale uusi arenguvõimalusi. "GoNetwork on paindlik ja usaldusväärne telekomilahenduste pakkuja ning liitudes Teliaga võidavad sellest kindlasti kliendid just eelkõige laiema valiku teenuste näol," sõnas ta.

"Samuti soovisime müügiotsust langetades, et GoNetworki meeskonnal oleks uusi arenguvõimalusi," lisas Etverk, kes on ka Go Groupi osanik.

Telia Eesti ärikliendiüksuse juhi Tarmo Kärsna kinnitusel on GoNetworki tehing Teliale oluline täiendus nii IKT-teenuste portfelli kui kogu selle valdkonna kompetentside vaates. "Meie eesmärk on olla eelistatuim IKT-partner Eestis ning GoNetworki liitumine Teliaga on järjekordne samm selle eesmärgi suunas," kinnitas ta.

Tehing jõustus 31. märtsil ning tehingu maksumust osapoolte kokkuleppel ei avalikustata.

Tiit Pruuli ja Marcel Vichmanni suuromanduses AS Go Group on investeerimis- ja tugiteenuseid pakkuv ettevõte. 2005. aastal loodud kontsernis töötab ligi 900 inimest. Go Groupi tegevuse neli põhisuunda on inseneeria, turism, kinnisvara ja transport.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052