Autor: Indrek Kald • 11. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Bolt alustab tegevust Rootsis

Varem Taxify nime kandnud transpordiplatvorm Bolt käivitas tegevuse Stockholmis.
Bolt jõudis Stockholmi.
Foto: Bolt

Bolt Rootsi operatiivjuht Nils Wijkmarki sõnul on nende tugevus teenuse lokaliseerimine. "Euroopa ettevõttena mõistab Bolt inimeste vajadusi kiirema ja mugavama transporditeenuse järele. Konkurents tuleb linnatranspordi arengule kindlasti kasuks – usun, et suudame pakkuda Stockholmis parimat transpordiplatvormi nii klientidele kui juhtidele," rääkis ta.

Aprillis käivitas Bolt ka elektriliste tõukerataste renditeenuse Madridis. Ettevõte teatas hiljuti, et plaanib hakata peatselt pakkuma ka toidu kojuveoteenust Tallinnas, Helsingis ning Johannesburgis.

2013. aastal Markus Villigu poolt loodud Bolti eesmärk on muuta linnades liikumine lihtsamaks, kiiremaks ning usaldusväärsemaks. Ükssarvikul ehk enam kui miljardi dollarilise turuväärtusega Eesti tehnoloogiaettevõtel on tänaseks 25 miljonit kasutajat 30 riigis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755