Autor: Indrek Kald • 25. aprill 2019
Tähelepanu! Artikkel on enam kui 5 aastat vana ning kuulub väljaande digitaalsesse arhiivi. Väljaanne ei uuenda ega kaasajasta arhiveeritud sisu, mistõttu võib olla vajalik kaasaegsete allikatega tutvumine.

Pajos: üha enam firmasid ostab IT-teenuse sisse

Telia Eesti juhatus esimehe Robert Pajose sõnul eelistab üha enam Eesti ettevõtteid IT taristu omamise ja haldamise asemel see teenusena sisse osta.
Telia Eesti juhatuse esimees Robert Pajos.
Foto: Telia
"Järjest enam ettevõtteid saab aru, et selline mudel aitab neil muutuda efektiivsemaks ning keskenduda oma põhitegevusele," kinnitas ta.

Teise olulise ärisegmendi suunana tõi Pajos välja IT-turvalisuse teema, kuhu Telia on tõsisemalt sisenemas. "Turu teadlikkus erinevatest turvariskidest on kasvamas ning kliendid näevad turvalahendusi ühe osana IT ja andmeside teenustest. Tegemist on kasvava turuga järgnevatel aastatel ning Telia näeb end klientide juures olulise partnerina tervikliku teenuse pakkujana," selgitas ta.

Telia Eesti esimese kvartali müügitulu ulatus 75,8 miljoni euroni, kasvades eelmise aasta sama ajaga võrreldes 6%. Ettevõtte ärikasum ulatus 26,1 miljoni euroni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755