Autor: Indrek Kald • 22. mai 2019

Telia toob finantssjuhiks eestlase Norrast

Telia Eesti uueks finantsdirektoriks saab suvel Elis Pikmets, kes on töötanud ettevõttes ka varem, ent viimati juhtis Telia Norra äritulemuste üksust.
Telia Eesti uus finantsjuht Elis Pikmets.
Foto: Telia

Enne Norrasse siirdumist töötas Pikmets Telia Eesti finantsüksuses, viimati finants- ja ärikontrolli osakonna juhina. Teliasse (tollal veel Elion) tuli Pikmets 2008. aastal ning on enam kui kümne aasta jooksul tegutsenud juhtivatel kohtadel.

Telia Eesti praegune finantsdirektor Kadir Kale liigub Rootsi, kus temast saab Telia Rootsi ärikontrolli üksuse juht. "Viimased kolm aastat Telia Eesti juhatuses on olnud väga inspireerivad. Mul on varasem kogemus Euraasia erinevatelt turgudelt, Eestis sain oma esimese Põhjamaades töötamise kogemuse ning mulle meeldis siin väga. Seetõttu ei ole kaugeltki lihtne minna Eestist Rootsi, kuid samas on see väga põnev väljakutse ja mul on hea meel selle võimaluse üle," ütles Kale.

Telia Eesti juhi Robert Pajose sõnul oli Kalega hea koos töötada. "Olen kindel, et ta toob ka uuel ametikohal ettevõttele rohkelt lisaväärtust," sõnas ta.

"Mul on ka väga hea meel, et Elis Pikmets tuleb Eestisse tagasi – tal on Telias pikk kogemus ning laialdaselt teadmisi oma valdkonnas," lisas Telia Eesti juht Robert Pajos.

Elis Pikmets asub Telia Eesti finantsdirektori kohale 1. juulil.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052