Autor: Indrek Kald • 31. mai 2019

Mainor Ülemistel aegade edukaim aasta

Paljudele tehnoloogiafirmadele koduks olevat Ülemiste City ärilinnakut arendav AS Mainor Ülemiste tegi mullu oma kõigi aegade edukaima aasta, kasvatades müügitulu 14% ja kasumit 10%.
ASi Mainor Ülemiste juht Margus Nõlvak.
Foto: Liis Treimann

Mainor Ülemiste müügitulu ulatus eelmisel aastal 8,8 miljoni euroni, kasumit teeniti 9,3 miljonit.

Ettevõtte juht Margus Nõlvak tõi 2018. aastast välja Öpiku maja teise bürootorni ehituse lõpetamise, misjärel said nad Eesti suurima büroohoone lõplikult avada. Öpiku majas avas uksed ka e-Eesti esitluskeskus, mis on oluline välistalentide ja investorite Eestisse meelitamisel.

"Mullu valmis ka Sepise 8 parkimismaja enam kui 400 autole, käivitus linnakuülene nutikas parkimislahendus, alustati täisteenust pakkuva tervisemaja ehitamist ning samuti märgilise tähendusega Lurichi maja ehitust, kus büroode kõrval valmivad ka linnaku esimesed kodud," sõnas Nõlvak.

Tema kinnitusel investeeris Mainor Ülemiste mullu hoonete ehitusse ja seadmete parendamisse ligi 18 miljonit eurot. Enam kui 10 000 töötajaga Ülemiste City jätkuvaks arendamiseks viidi läbi kümne miljoni eurose võlakirjaemissiooni teine etapp mahus 7,38 miljonit eurot.

Mainor Ülemiste omakapital oli majandusaasta lõpu seisuga sada miljonit eurot ning kinnisvarainvesteeringute väärtus 122,6 miljonit eurot, mida on varasema aastaga võrreldes 20,6 miljoni enam.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755