Autor: Indrek Kald • 4. juuni 2019

Pangaliit: kui turvaline on e-pangandus?

Kommertspanku ühendav pangaliit korraldab täna Tallinnas ümarlaua "Kui turvaline on e-Eesti ja e-pangandus", kus lisaks osaleb ka riigi infosüsteemi amet.
Swedbank soovitab kasutada autentimiseks Smart-IDd.
Foto: Indrek Kald

Kas Eesti on digitiiger või loivab tänaseks aeglaselt nagu kilpkonn? Kas Eesti e-lahendused on piisavalt turvalised? Kas meile edu toonud digilahendused on turvalised ja meie andmed nendes kaitstud? Kelle asi see ikkagi on, et inimeste teadlikkus oma digiseadmete turvamisest kasvaks? Kas e-valimised on turvalised? Aga Smart-ID? - niimoodi tutvustab tänase ürituse teemasid pangaliit.

Ümarlaual Metropoli hotellis osalevad pangaliidu infoturbe toimkonna juht, LHVs küberturvalisuse valdkonda vedav Tiit Hallas, RIA elektroonilise identiteedi osakonna juhataja Margus Arm, küberlahendusi eksportiva Eesti ettevõtte CybExer Technologies asedirektor Merle Maigre, Ellex Raidla nõunik ja TalTechi tarkvarainstituudi vanemteadur Eneken Tikk ning Swedbanki küberriskide juht Toomas Vaks.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755