Autor: Indrek Kald • 26. juuni 2019

Enics Eesti sai ajutise peadirektori

Maailma üks suuremaid elektroonika tootmisteenuse pakkujaid Enics grupp nimetas oma Eesti tütarfirma ajutiseks juhiks Jan Olovssoni, senine juht Jaanus Aal liikus ettevõttes edasi.
Enics Eesti endine tehase juht Jaanus Aal jätkab grupis globaalse ärikliendialdurina.
Foto: Väinu Rozental

Enics Eesti ajutine peadirektor Jan Olovsson alustas eile koostööd ettevõttega, et juhtida kliendikogemust, arendada tootmist ja kasvatada äri. Ta jääb üleminekuaja juhiks seni, kuni ametisse asub uus ettevõttejuht, kelle otsingud käivad.

Enics Eesti endine tehase juht Jaanus Aal jätkab grupis globaalse ärikliendialdurina. "Viimased kuus aastat tehase juhina on olnud edukas aeg Enics Eestile ja väga põnev teekond koos meie tugeva ja võimeka meeskonnaga," kommenteeris ta.

"Meil on hea meel tervitada Jan Olovssoni Enicsi Elvas asuvasse tehasesse ning soovime Jaanus Aalile edu tema uuel ametikohal," lisas Enics grupi asepresident Mikko Lassas.

Enics on koostööpartner ettevõtetele, kes tegutsevad energia, tööstusautomaatika, transpordi, ehitusautomaatika ja mõõteaparatuuri valdkonnas. Olles üks maailma suuremaid elektroonika tootmisteenuse pakkujaid, aitab Enics tööstusettevõtetel väärtusahelat optimeerida ja konkurentsivõimet tõsta.

Enics pakub EMS-teenuseid toote kogu eluea ulatuses alustades inseneriteenustest, täiemahulisest tootmisest ja müügijärgsest teenusest kuni materjali ja tarneahela juhtimiseni.

Tootmisteenuseid pakkuv Enicsi Elva tehas on suurim äriettevõttest tööandja Lõuna-Eestis, kelle töötajate hulk ulatub 870 inimeseni.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755