Autor: Indrek Kald • 2. juuli 2019

Nortal sai Saksamaale investeerimise eest auhinna

Nortalile anti eile õhtul Saksamaal üle auhind, millega tunnustatakse Nordrhein-Westfaleni liidumaale olulisi investeeringuid teinud välisfirmasid. Tänavu pälvis auhinna ka L'Oréal ning mullu Amazon.
Nortali asutaja ja juhatuse esimees Priit Alamäe (keskel) auhinda vastu võtmas.
Foto: NRW.INVEST

Nortali asutaja ja juhatuse esimees Priit Alamäe ütles, et kuigi auhind on oluline tunnustus ja näitab ettevõtte edusammude märkamist, on see alles Nortali loo algus Saksamaal.

"Oleme viimastel aastatel teinud äri kasvatamisse Nordrhein-Westfaleni piirkonnas ja Saksamaal olulisi investeeringuid. Kavatseme jätkata samal rajal, investeerides edasi nii orgaanilisse kasvu kui ka kaalume ettevõtte ostmist," lisas Alamäe.

Auhinna annab igal aastal välja Nordrhein-Westfaleni majandusarengu agentuur. Korraldajate teatel pälvisid lisaks Nortalile tänavu auhinna Prantsuse kosmeetikakontsern L'Oréal, Hollandi online-supermarket Picnic ja Austria ettevõte Competence Call Center.

Korraldajate teatel on auhind tänavu väga Euroopa investorite nägu. "Mitmed neist on tegutsenud Nordrhein-Westfalenis aastaid, kuna siin leiavad nad kasvuks ideaalseid tingimusi. Selle kinnituseks on mitmetel aastatel laienemisse tehtud arvukad investeeringud – mis näitab, et piirkonda hinnatakse ning Nordrhein-Westfalenit peetakse edu ja kasvu garandiks," ütles riikliku majandusarengu agentuuri NRW.INVEST juht Petra Wassner auhinnatseremoonial.

Auhinda antakse välja 2003. aastast. Varasemate laureaatide hulgas on ettevõtted nagu Amazon, UPS, Trivago, Mitsubishi Electric ja 3M.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755