Indrek Kald • 17 juuli 2019

Tele2 juht: me ei ürita iga hinnaga uusi kliente värvata

Tele2 Eesti juhi Chris Robbinsi sõnul ei püüa nad enam uusi kliente saada iga hinnaga, vaid lubavad pakkuda paremat kogemust olemasolevatele klientidele.

Tele2 Eesti juht Chris Robbins.  Foto: Tele2 Eesti

Tele2 juhi sõnul on ettevõte teinud läbi suured muudatused, mis hakkavad nüüd vilja kandma."Me ei ürita iga hinnaga uusi kliente värvata, küll aga on ülioluline olemasolevate klientide väärtustamine ja suurepärase teenuse pakkumine," rääkis Robbins.

"Lõpetasime esimese telekomifirmana ära asjad, mis inimestele ei meeldinud. Näiteks kaotasime ära leppetrahvid, tähtajalised lepingud kui ka külmade müügikõnede tegemise. Tänu eelmisel aastal tehtud ümberkorraldustele on selle aasta algus nii müügi, kliendihoidmise kui ka väärtuse loomise osas ajaloo parim," rääkis ta.

Tele2 teatel kasvas ettevõtte klientide arv tänavu teises kvartalis 7700 võrra, jõudes 439 000 kliendini.

Samal ajal investeeris Tele2 Eestis üle kahe miljoni euro. "Sel aastal oleme võrku üle riigi tihendanud ning erilise rõhu panime Lõuna-Eesti mobiilse interneti võimsuse tõstmisele," rääkis Chris Robbins.

Jaga lugu:
ITUUDISED UUDISKIRJAGA LIITUMINE

Telli olulisemad Ituudised uudised igal nädalal enda postkasti.

Ituudised.ee toetajad:

Indrek Kald
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Äripäeva reklaamiosakond
Äripäeva reklaamiosakondTel: 6670 105
Mari Sarapuu
Mari SarapuuIT konverentside programmijuhtTel: 5372 1821