Autor: Indrek Kald • 26. juuli 2019

Telia töötajad hakkavad kasutama elektrilisi tõukerattaid

Telia laseb oma töötajail suvel Tallinnas liikumiseks kasutada Bolti elektrilisi tõukerattaid, olgu selleks siis ettevõtte erinevate büroohoonete vahel liikumine või klientide külastamine.
Telia töötajad hakkavad kasutama Bolti tõukerattaid ja Stigo elektrirattaid.
Foto: Kaido Kabral

Juulis jõudsid Telia Mustamäe, Sõle ja Sõpruse majade juurde tõukerattad, mida ettevõtte haldusüksuse juhi Mari-Liis Vihuli sõnul on kokku plaanis kasutusele võtta paarkümmend.

"Igal hommikul leiavad meie töötajad kõigi Tallinna suurte kontorite juurest laetud rattad, mis mõeldud keskkonnasäästlikul moel meie kontorite vahel ja kliendi juurde sõitmiseks. Juulis lisandus Bolti rakendusse võimalus kasutada takso asemel linnas sõitmiseks elektrilist tõukeratast ning esimesed Telia töötajad on kesklinnast saadud ratastega seda võimalust juba kasutanud," sõnas ta.

Rattasõidule asuvate töötajate ohutuse tagamiseks on suuremate kontorite fuajeedes sõiduootel ka Telia disainitud kiivrid.

Mari-Liis Vihuli kinnitusel soovib Telia elektrirataste kasutamisega testida, kui hästi võetakse alternatiivsed liiklemisvõimalused töötajate poolt vastu, et edaspidi keskkonda säästvaid liikumisvalikuid veelgi laiendada.

"Oleme terve Telia Company grupiga seadnud endale aastaks 2030 ambitsioonikad keskkonnaeesmärgid, sealhulgas näiteks CO2- ja jäätmevaba tegevus. Katsetame nende eesmärkideni jõudmise nimel juba täna erinevaid rohelisi tegevusi ning elektrirataste kasutamine on vaid üks väike samm mitmete seas," lisas Vihul.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755