Autor: Indrek Kald • 31. juuli 2019

Ülemiste City viimaste aastate mahukaim projekt saavutas maksimumkõrguse

Paljudele tehnoloogiafirmadele koduks olevas Ülemiste Citys saavutas maksimumkõrguse linnaku uus 12korruseline esindushoone. Akadeemik Viktor Palmi nimelise maja sarikapidu peetakse täna.
Ülemiste Citys Suur-Sõjamäe ja Lõõtsa tänava nurgal asuv Viktor Palmi maja on oluliseks maamärgiks kõigile kesklinna poolt linnakusse sisenejatele.
Foto: www.technopolis.ee/sepapaja1/

"Uue esindushoone ehitusega investeerime Ülemiste Citysse ligi 25 miljonit eurot, mis on meie viimaste aastate mahukaim projekt, ning sellega loome Tallinna büroopindade turule juurde 10 800 ruutmeetrit parimat töökeskkonda, mille järele on täna tugev nõudlus," sõnas Technopolis Ülemiste ASi juhatuse esimees Gert Jostov.

"Olen tänulik Tallinna linna koostöö eest, et nad on järjepidavalt panustanud Baltikumi suurima ärilinna arendusse ning lisavad siia peagi uusi bussiliine ja ehitavad välja infrastruktuuri," lisas ta.

Tallinna tehnikaülikooli rektori Jaak Aaviksoo sõnul on Ülemiste City mitmes mõttes tark linnak, sest omaaegsesse sõjatehasesse on sündinud ambitsioonikas ning Tallinnast ja Eestist eemale vaatav arendus.

"Ülemiste Citysse on vahendatud koostööpartneritena neid, kes oskavad teadmistest ja oskustest lugu pidada. Et seda filosoofiat on nüüd läbi aastakümnete ellu kantud, selle eest tuleb ilmselgelt tänada Ülemiste City algatajat ja eestvedajat Ülo Pärnitsat," märkis ta.

Tuntud Eesti keemiku Viktor Palmi nime kandev hoone valmib järgmise aasta maikuus. KOKO Arhitektide loodud arhitektuurilahenduse ehitab valmis Oma Ehitaja AS.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755