Autor: Indrek Kald • 14. august 2019

Uue kontori avanud Sixfold kahekordistab tiimi

Logistikatarkvara arendav idufirma Sixfold soovib oma Tallinna arenduskeskusesse palgata aasta jooksul 40 IT-arendajat ja andmeteadlast ning suurendada seeläbi oma meeskonda 80 inimeseni.
Palleterist välja kasvanud Sixfoldis töötab 40 inimest.
Foto: Sixfold

2017. aastal asutatud Sixfoldi eesmärgiks on olla Euroopa juhtiv reaalaja andmete platvorm logistikavaldkonnas. Teenus on mõeldud eelkõige suurtele ettevõtetele, kes saadavad igapäevaselt tehastest välja tohutul hulgal kaupa, kuid kelle jaoks on saadetise teekonna jälgimine olnud seni keeruline.

Sixfoldi kaasasutaja Tõnu Runneli sõnul on ettevõtte jaoks kõige olulisem Euroopa turg, kus erinevates suurriikides asuvad suurtootjad on teenuse vastu aktiivselt huvi üles näidanud.

"Hetkel kasutavad Sixfoldi platvormi juba sellised nimekad ettevõtted nagu Südzucker, Saint-Gobain Isover ja Weig. Aasta lõpuks soovib ettevõte kasvatada klientide arvu kolmekordseks ning sellest tulenevalt plaanitakse aasta jooksul meeskonda kahekordistada," kinnitas ta.

Tallinnas asuva Sixfoldi arenduskeskuse fookuses on arendada toote tehnoloogilist funktsionaalsust masinõppe abil.

Sel nädalal kolis Sixfold Tallinnas uuele ja suuremale pinnale Telliskivi loomelinnakusse, menuka fotokunstikeskuse Fotografiska kohale. See on kiiresti arenevale ettevõttele juba neljas kolimine viimase kahe aasta jooksul.

Sixfoldi Eesti juhi Irena Mändmaa sõnul on uus kontor hubane ning kodune. "Arvestades meie tulevikuplaane, tahame, et meie kontori töökeskkond oleks selline, kuhu kõigil oleks tore tulla, mugav olla ning teha oma parimat tööd," märkis ta.

Sixfoldi asutasid 2017. aastal kogenud ettevõtjad, kes on aidanud käivitada Skype´i, Bolti, Topia ja platvormi Voog. Sixfold muudab tarneahela selle osapooltele reaalajas jälgitavaks ja ennustatavaks, näidates eeldatavat saadetise kohalejõudmise aega tootjale, vedajale ja lõppkliendile.

40 töötajaga idufirma arenduskeskused paiknevad Tallinnas ja Tartus, lisaks asub äriarenduskeskus Austria pealinnas Viinis.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755