Autor: Indrek Kald • 23. august 2019

AS Levira sai uue arendusjuhi

Tänasest töötab ASi Levira innovatsiooni- ja arendusdirektori ning juhtkonna liikmena Martti Kinkar, kes seni oli ettevõtte meediateenuste arendusjuht.
Martti Kinkar sai Levira innovatsiooni- ja arendusdirektoriks ning juhtkonna liikmeks
Foto: Levira

Ettevõtte juhatuse esimehe Tiit Tammiste sõnul on Kinkar Leviras töötatud kahe aasta jooksul algatanud ja ellu viinud mitmeid silmapaistvaid projekte. "Võib nimetada interaktiivse telekogemuse pakkumist koostöös ettevõttega Votemo, automatiseeritud spordiülekannete projekti Eesti spordihallides, Brexiti tõttu uusi ELi litsentse vajavate rahvusvaheliste telekanalite Eestisse meelitamist jpm" sõnas ta.

"Oma kogemuse, energia ja sihikindlusega sobib Martti väga hästi suunama Levira edasist arengut," ütles Tammiste Levira pressiteates.

Kinkari sõnul näeb ta Levira järgmise arengusuunana teenuste veel suuremat rahvusvahelistumist, mille osas on ettevõte teinud ka edusamme. "Kindlasti soovime klientidele pakkuda laiemat teenustevalikut, kui senine telekanalite väljastamine ja levitamine. Konkurents turul hoogustub ja meediasektor muutub väga kiirelt, nii et peame käima muutustega kaasas ja aitama oma kliente," lisas ta.

Tehnoloogilise taseme ja oskusteabe poolest on Leviral Kinkari kinnitusel kõik eeldused pakkuda oma teenusteportfelli klientidele Eestis ja mujal.

Enne Levirat töötas Martti Kinkar seitse aastat telekomioperaatoris Tele2, millest viimased neli aastat lisaväärtusteenuste juhina ning enne seda tootejuhi ning äriklientide müügijuhina. Estonian Business Schoolis ettevõtluse ja ärijuhtimise eriala lõpetanud Kinkar on töötanud ka kindlustussektoris.

Digiteenuste ettevõte Levira toodab telesisu, aitab meediateenuste osutajatel telekanaleid kokku panna ning hoolitseb selle eest, et programmid oleksid eetris 24 tundi ööpäevas. Levira on Eesti põhiline TV- ja raadiolevivõrkude operaator ja omab Eesti üht suuremat andmekeskust. Levira klientideks on rahvusvahelised ja kohalikud IT-ettevõtted ja meediateenuse osutajad.

Levira aktsionärid on Eesti riik ja Prantsuse telekommunikatsiooniettevõte TDF osalustega vastavalt 51% ja 49%.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474