Autor: Indrek Kald • 27. august 2019

Säästva tehnoloogia äriideed täna Eesti finaalis

Täna õhtul võistlevad kümme Eesti iduettevõtet maailma suurima roheliste äriideede konkursi ClimateLaunchpad kohalikus finaalis, et pääseda edasi üleilmse žürii ja investorite ette.
Konkursi Eesti finalistid koolitusel.
Foto: cleantechforest.ee

Eesti finaalis osalevad Ekotekt, TeemeRingi/WasteAway, WhatPackage, CompAct, EatRight, Greenshift, Recyclist, GetElectric, RoPotty, Planet Hero, MiningSandboxAR. Pikemalt loe nende kohta siit. Need kümme Eesti iduettevõtet on kahe kuu jooksul läbinud mentorite käe all ärikoolituse.

Kolme parema säästva tehnoloogia innovaatilise idee tiimi lähevad Eestit esindama suurfinaali, mis toimub 14.-15. novembril Hollandis Amsterdamis. Igast riigist pääseb sinna kolm paremat meeskonda. Algseid kandidaate üle ilma oli 2600.

ClimateLaunchpadi Eesti finaal algab kell 18 Tallinnas Mektorys.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755