Autor: Indrek Kald • 17. september 2019

Trinidad Wiseman sai Atlassiani kõrgeima taseme partneriks

Arendajatele mõeldud tarkvaratoodete tootja Atlassian tunnistas üle kümne aasta Eestis nende toodetega seotud teenuseid pakkuva Trinidad Wisemani kõrgeima taseme partneriks.
Trinidad Wisemani tegevjuht Ander Tenno.
Foto: Marek Metslaid

Üle-eelmisel nädalal Atlassiani Platinum-partneriks saanud Trinidad Wisemani tegevjuhi Ander Tenno sõnul on see tunnustus töö eest, kuna kõrgeima taseme partneriks saavad üksnes need esindajad, kellel on suur hulk sertifitseeritud spetsialiste, kes platvormi juurutada oskavad.

Trinidad Wiseman on esimene ettevõte Eestis, kes 2008. aastal Atlassiani toodetega seotud teenuseid pakkuma hakkas. Spetsialistid aitavad litsentse valida, tellida ja ära kasutada ning erinevaid tööriistu paigaldada, seadistada ja uuendada.

Üha enam töötab Trinidad Wiseman klientidele välja rätseparendusi. "Atlassiani tooted on küll väga paindlikud, kuid mõnikord läheb vaja lisafunktsionaalsusi, mida tootel vaikimisi ei ole. Siis kohandame Atlassiani tooted just vastavale meeskonnale sobivaks," selgitas Tenno.

Ühed suurematest Atlassiani projektidest on olnud Bigbanki siseveebi väljatöötamine ning siseministeeriumi infotehnoloogia- ja arenduskeskuse teenushalduse süsteemi juurutamine, mida tänaseks kasutab kokku ligi 10 000 töötajat.

Trinidad Wisemani Atlassiani klientide hulka kuuluvad lisaks rahandusministeeriumi infotehnoloogiakeskus, Coop, Helmes, kaitseministeerium, Omniva, Eesti Energia, töötukassa, Elering, Põhja-Eesti regionaalhaigla, RIA, Riigi Kinnisvara, Tartu Linnavalitsus, SEB, Milrem, PRIA, Tallink, haigekassa, Cleveron jt.

Atlassian on 2002. aastal Austraalias asutatud peamiselt arendajatele mõeldud tarkvaratoodete tootja, millest on tänaseks saanud börsiettevõte. Atlassiani tooteperekonda kuuluvad lahendused nagu Jira, Jira Core ja Jira Service Desk, vikide ja siseveebide platvorm Confluence, Bitbucket, Bamboo ning mitmed teised. Maailmas kasutab Atlassiani tooteid üle 150 000 meeskonna.

Trinidad Wiseman on ühtlasi ka kasutajakogemuse (UX) disaini, äri- ja süsteemianalüüsi ning tarkvaraarenduse ettevõte ja spetsialiseerunud keskmisest keerukamate teenuste ja infosüsteemide projekteerimisele ja arendusele.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755