Autor: Indrek Kald • 26. september 2019

Novembris tuleb tööstuse digitaliseerimisele suunatud arendusmaraton

20.-22. novembrini Tartus toimuv tasuta arendusmaraton Tark Tööstus on suunatud eelkõige Lõuna-Eesti tööstusettevõtetele.
Mullu juunis toimunud arendusmaratoni võitjad.
Foto: Tehnopol

"EAS ja Tehnopol on kahe aasta jooksul korraldanud mitmeid tööstuse digitaliseerimisele suunatud ideepäevi ja arendusmaratone, mille käigus on paljud tööstusettevõtted saanud oma probleemile uudse digitaalse lahenduse. Nii on paremini korraldatud logistikat, kaupade paiknemist ja nende leidmist ladudes, tootmise planeerimist ja veel mitmeid Eesti tööstusettevõtete murekohti," selgitas Teaduspargi Tehnopol innovatsioonijuht Kadi Villers.

Kadi Villersi sõnul kutsub Tehnopol üritusele kohale tööstusettevõtetele sobilikud arenduspartnerid, kes oskavad pakkuda välja optimaalseima lahenduse igale väljakutsele. "Parima tulemuseni aitavad jõuda ka kogenud mentorid, kes arendusmaratoni ajal meeskondi nõustavad," täpsustas ta.

Villersi sõnul pakutakse osalevatele meeskondadele koostöös Tehnopoli Startup Inkubaatoriga tuge ka pärast arendusmaratoni, et uued lahendused kiirelt kasutusse jõuaksid.

Tegemist on viimase arendusmaratoniga üritustesarjas Tark Tööstus.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052