Autor: Indrek Kald • 17. oktoober 2019

Cleveroni esimeseks kliendiks Lähis-Idas sai Dubai Virgin Megastore

Viljandi pakirobotite tootja Cleveron alustas koostööd Virgin Megastore´iga, mis paigaldas Dubai luksuskaubamajja Mall of Emirates oma esimese pakiroboti.
Dubai luksuskaubamaja Mall of Emirates sai esimese Cleveroni pakiroboti.
Foto: Cleveron

Virgin Megastore on suur Lähis-Ida ja Põhja-Aafrika piirkonna elustiilikaupade jaemüüja, omades seal enam kui 40 kauplust. Virgin Megastore, mis on Cleveroni esimene klient Lähis-Idas, plaanib pakiroboteid paigaldada ka teistesse Dubai suurematesse kaubanduskeskustesse.

"Cleveroni sihiks on globaalne kasv ja Virgin Megastore´i näol Lähis-Idas partneri leidmine kindlasti kiirendab seda," ütles Cleveroni kaasasutaja ning juht Arno Kütt. "Virgin Megastore´i põhimõtted on väga sarnased meie omadega. Nad ei taha olla lihtsalt üks kauplus, vaid väärtustavad oma kliente, pakkudes midagi enamat," lisas ta.

Virgin Megastore paigaldas oma Mall of Emiratesi kauplusesse Cleveroni pakiroboti Cleveron 402, millest klient saab oma veebipoes tehtud ostud kätte QR-koodi alusel ja loetud sekunditega. Mall of Emirates on Dubai luksuskaubamaja, mis lisaks ostlemisele pakub ka hulgaliselt meelelahutusteenuseid, näiteks suusatamise sisehalli.

Äsja Eesti aasta eksportööriks kuulutatud Viljandi pakirobotite tootja Cleveron pakub viimase miili logistikalahendusi jaemüüjatele. Tänavu on alustatud koostööd mitmete suurkettidega, teiste seas Decathloniga Ungaris, Culturaga Prantsusmaal, The Warehouse´iga Uus-Meremaal ja Falabellaga Tšiilis. Tänaseks on Cleveroni enam kui 3000 masinat kasutusel ligi 25 riigis üle kogu maailma.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755