Autor: Indrek Kald • 28. oktoober 2019

Tehnopoli idufirmade inkubaator saab uue juhi

Detsembrist hakkab Tehnopol Startup Inkubaatorit juhtima Kadri Tammai, kes töötas varem idufirmade mentori ning teaduspargi Tehnopol turundus- ja kommunikatsioonijuhina. Tema üheks ülesandeks saab inkubaatori muutmine üle-eestiliseks.
Detsembrist hakkab Tehnopol Startup Inkubaatorit juhtima Kadri Tammai.
Foto: Tehnopol
Inkubaatori senine juht Martin Goroško juhib alates oktoobrist Tehnopolis äriteenuste valdkonda.

Teaduspargi Tehnopol juhatuse liikme Indrek Orava sõnul on inkubaator üks nende tugevamaid kaubamärke ning kasvanud Goroško juhtimisel Eesti suurimaks alustavate ettevõtete toetuskeskkonnaks.

"Uue juhi väljakutseteks on muuta inkubaator üle-eestiliseks, leida sinna veelgi rohkem rohetehnoloogia, tervisetehnoloogia ja IKT valdkonna läbimurdelisi tehnoloogiaid, aidata neid arendavatel ettevõtetel jõuda sobiva tooteni, suurendada inkubaatorist väljuvate ettevõtete rahvusvahelist edukust ning luua eeldused ettevõtete turuväärtuse tõusuks ning panusesse Eesti majanduses," märkis ta.

Tammai sõnul on idufirmad riigisektori innovatsiooni kõrval kahtlemata üks Eesti digitaalse eduloo trumpe, mille järgi meid maailmas hästi teatakse.

"Alustavad ettevõtted vajavad aga palju tuge, sest kõrge riskiga valdkondades ei ole edu saavutamine kerge. Minu jaoks on panustamine Eesti startup-ökosüsteemi isiklikult väga südamelähedane - mõistan nende võite ja kaotusi, kuna olen ka ise seda teed käinud," ütles ta.

Kadri Tammai on iduettevõtete mentor ja TalTechi startup-ettevõtluse külalisõppejõud, kes on üle 14 aasta nõustanud erinevaid organisatsioone ja tippjuhte.

Tehnopol Startup Inkubaator on kasvuprogramm idufirmadele, mille fookusvaldkonnad on IKT, rohe- ja tervisetehnoloogiad.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052