Autor: Indrek Kald • 30. oktoober 2019

Mõjukaim personalijuht 2019 on Kaija Teemägi Elisast

Personalijuhtimise ühingu PARE tänasel sünnipäeval anti üle tunnustus "Mõjukaim personalijuht 2019", mille pälvis Kaija Teemägi Elisast.
Elisa Eesti personalijuht Kaija Teemägi.
Foto: Jake Farra

"Kaija Teemägi on silmapaistev eeskuju juhtimiskultuuri arendamisel ja uute lahenduste elluviimisel Elisas. Lisaks on ta targa töö eestkõnelejana ühiskondlikult panustanud paindlike tööviiside arengusse. Tema eestvedamisel on edukalt ühendatud kahe organisatsiooni kultuur ettevõtete (Elisa ja Starman) ühinemisel. Kaija jagab oma teadmisi ja kogemust edasi seminaridel, koolitustel," põhjendas PARE juhatuse esimees Evely Gorobinski.

"Personalijuhtide roll inimeste juhtimise kvaliteedi suurendamisel meie organisatsioonides on järjest olulisem. Mõjukaimad personalijuhid mõjutavad mitte üksnes organisatsiooni, kus nad töötavad, vaid ühiskonda laiemalt," lisas ta.

Eesti parim juht 2019 Jaanus Vihand (Apollo) rõhutas auhindu üle andes personalijuhi rolli olulisust organisatsiooni edule kaasa aitamisel.

"Personalijuhi tähtsust organisatsiooni jaoks võib võrrelda südame olulisusega inimorganismi jaoks. Sarnaselt südame rollile inimese kehas, hoolitseb ka hea personalijuht organisatsiooni vereringe eest ja tagab selle, et igas organisatsiooni osas oleks tagatud värskus ja sobilik keskkond selle organisatsiooni arenguks. Konkursile esitatud kandidaatidega tutvudes oli rõõm tõdeda kui palju häid ja väga häid personalijuhte Eesti ettevõtetes ja asutustes on," märkis Vihand.

Mõjukaima personalijuhi tiitliga tunnustab PARE valdkonna väljapaistvamaid tegijaid, et väärtustada personalijuhtimise rolli organisatsioonide strateegilises juhtimises. PARE korraldab konkurssi kolmandat aastat. Sel aastal esitati rekordiliselt 32 kandidaati.

Mõjukaima personalijuhi valis välja žürii koosseisus Evely Gorobinski (PARE juhatuse esimees, SOL Baltics), Jaanus Vihand (Apollo Group, parim juht 2019), Lauri Tabur (SmartGrow), Kai Realo (Cirkle K, tööandjate keskliidu volikogu esinaine), Kadi Tamkõrv (Nortal, mõjukaim personalijuht 2018).

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052