Autor: Indrek Kald • 31. oktoober 2019

Eesti suurim häkaton juba järgmisel nädalal

Järgmisel nädalal toimuva JCI maailmakongressi ühe osana korraldatakse Eesti suurim häkaton, millest võtab osa üle 200 inimese 30 riigist.

Häkatoni peakorraldaja Siim Lepisk.
Autor: Mihkel Maripuu

"Sellisel rahvusvahelisel tasemel häkaton on suurepärane võimalus oma ideid testida ja võimeid proovile panna, samuti leida kaasmõtlejaid ja partnereid, kellega koos maailma muutvaid lahendusi ellu viia," ütles häkatoni peakorraldaja Siim Lepisk.

Häkatonist saab osa võtta terve tiimiga (4-7 liiget) või tulles üksi ja liitudes kohapeal mõne meeskonnaga. Häkaton korraldatakse koostöös teaduspark Tehnopoliga, mis toetab igapäevaselt Eesti idufirmade arengut.

5. novembril startivale 48 tundi kestvale häkatonile saab end kirja panna kuni 31. oktoobrini. Häkatoni tiimide tulemuste esitlus toimub 7. novembri õhtul.

Häkaton samaaegselt kajastatakse 6. novembril Eesti e-riigi edulugu ning tutvustatakse Eesti edukaimate idufirmade lugusid ja nägemusi tulevikust. Oma kogemustest räägivad näiteks Bolt, Transferwise, Pipedrive, Veriff ja Cleveron.

Aruteludes võtavad sõna Allan Martinson, Martin Villig, Ott Kaukver, Sten Tamkivi, Taavi Rõivas, Kaspar Korjus jt. Ühtlasi saab digipäevadel 6. ja 7. novembril head nõu, kuidas ideid esitleda ja oma ettevõtmisse investorraha kaasata.

JCI maailmakonverents toimub Tallinnas 4.–8. novembrini, tuues siia ligi 5000 delegaati enam kui sajast riigist. Digitaalsele innovatsioonile pühendatud päevad toimuvad Kultuurikatlas.

Jaga lugu
Ituudised.ee toetajad:
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Erkki VilippReklaamimüügi projektijuhtTel: 517 7736
Kertu KarnerIT konverentside projektijuhtTel: 553 7112