Autor: Indrek Kald • 3. veebruar 2020

Tele2 äriklientide internetilahenduste müük kasvas IV kvartalis kolmandiku võrra

Tele2 Eesti neljanda kvartali müügitulu kasvas aasta varasemaga võrreldes 5%, kasvu vedas tugevalt äriklientide internetilahenduste müük, mis suurenes pea kolmandiku võrra.
Tele2 Eesti juht Chris Robbins.
Foto: Tele2

"Meie jaoks on suured ning väikesed ettevõtted võrdselt tähtsad – oleme 2019. aasta jooksul teinud tõsist tööd selleks, et pakkuda väikeettevõtetele meie juures nende spetsiifikat ning eripära arvestavaid lahendusi," kommenteeris Tele2 Eesti juht Chris Robbins.

Tele2 Eesti neljanda kvartali müügitulu oli 21,2 miljonit eurot, kasvades eelmise aasta sama perioodiga võrreldes 5% ning ulatudes mullu kokku 76,8 miljoni euroni (kasv 3,3%). EBITDA ehk orgaaniline ärikasum enne kulumit suurenes 2% võrra, ulatudes 16,2 miljoni euroni.

Võrdluseks kasvas Telia Eesti müügitulu mullu viis protsenti, ulatudes 315 miljoni euroni. Elisa Eesti käive kasvas aga kolm protsenti, 175 miljonini.

Tele2 Eesti kliendibaas suurenes eelmisel aastal enam kui 2500 võrra. "Mul on hea meel, et kliendid liituvad meiega meie personaalse teeninduse ning kvaliteedi, mitte letialuste telefonihindade või üleostmiste tõttu. Seejuures suudame neile pakkuda kiiret ja piiramatut mobiilse interneti leviala Euroopa ühe taskukohasema hinna eest," kinnitas Robbins pressiteates.

Tele2 investeeris mullu Eestisse enam kui kaheksa miljonit eurot ning viis lõpule 341 tugijaama ehituse. "2020. aasta fookusesse oleme võtnud internetikiiruste suurendamise maanteedel ning väiksemates asulates. Lisaks avame tugijaamasid paljudes uutes maakondades," lisas Robbins.

Klienditeeninduse osas on Tele2 üks lähiaastate olulisimaid eesmärke kasvada Eesti parima klienditeenindusega ettevõtteks. "Selle saavutamiseks viime 2020. aastal teenindusmudelis läbi mitmeid muudatusi – loome majasisese kõnekeskuse, et hallata kõiki oma kliendisuhtluse kanaleid ise ning ühtlustada seeläbi kanaliteülest kliendikogemust," sõnas ta.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755