Autor: Indrek Kald • 11. veebruar 2020

Äripäev avas Eesti idufirmasid kajastava inglisekeelse portaali

Äripäev avas Eesti idufirmadele keskenduva inglisekeelse uudisteportaali foundME.io, mis hakkab kajastama idumaailma uudised ja arvamuslugusid. Tegu on Eesti esimese ja ainsa sellele sihtrühmale suunatud portaaliga.
Idufirmasid kajastava portaali juht Anari Hagel.
Foto: Andras Kralla/Äripäev

Tasuta veebilehel keskendutakse põnevatest idufirmadest ning uutest ärimudelitest kirjutamisele ning jagatakse lugejatega kogukonna võimalusi ja väljakutseid.

Portaali toimetaja on Anari Hagel. Kuula Äripäeva Raadio intervjuud Anariga uue veebilehe teemal SIIT. FoundME.io iganädalase uudiskirjaga saab liituda SIIN.

Eesti idufirmade kogukonnas on praegu üle tuhande ettevõtte, milles töötab ligikaudu 6000 inimest. Oma 30protsendise aastakasvuga on see üks kiiremini kasvavaid sektoreid Eestis ja seda juba viis-kuus aastat järjest.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755