Autor: Indrek Kald • 5. märts 2020

Telia ärikliendi üksuse juht Tarmo Kärsna läheb meditsiiniärisse

Alates 16. märtsist on Telia Eesti ärikliendi üksuse juhi kohusetäitja rollis Kristjan Kukk. Üksuse praegune juht Tarmo Kärsna suundub uude ametisse väljapool Teliat.
Telia ärikliendi üksuse juht Tarmo Kärsna suvel 2016.
Foto: Andres Haabu

Telias on Kärsna töötanud ligi 15 aastat ning kokkuleppe kohaselt toetab ta veel kahe kuu jooksul eesseisvat üleminekut osalise tööajaga. Tema viimane tööpäev Telias on 13. mail.

Tarmo Kärsna liigub edasi uude valdkonda, asudes tööle Confido Meditsiinigrupi juhina. Confido loodi 2013. aastal arstide poolt. Seni Kadi Lamboti juhitud ettevõttel puudub leping haigekassaga ja kõik teenused on tasulised.

Telia Eesti on ettevõtte juhatuse esimehe Rober Pajosi sõnul just tänu Käsrna tugevale meeskonnale "edukalt ja kiiresti kasvanud IKT täisteenuse pakkujaks, kasvatades jõudsalt IT-teenuste äri ning samas hoides tugevat positsiooni ka traditsiooniliste telkoteenuste turul".

"Telia kaubamärgiks on alati olnud kvaliteetne teenus ja klienditeenindus. Eelmisel aastal oli meie äriklientide rahulolu ajaloo kõrgeim, mis on suurepärane saavutus,” kommenteeris Pajos pressiteates Tarmo Kärsna lahkumist.

Robert Pajose sõnul on Kristjan Kukk ärikliendi üksuse juhi kohusetäitja rollis parim inimene jätkamaks seniseid tegevusi. "Uue alalise juhi otsinguga alustame lähiajal nii sisemiselt kui majaväliselt," lisas ta.

Kristjan Kukk on Telia Eesti ärikliendi üksuse võtme- ja suurklientide allüksuse juht ning vastutab selles rollis Telia suurimate äriklientide kliendihalduse ja lahenduste müügi eest. Ta on töötanud ärikliendi üksuses kuus aastat ning Telias erinevatel juhtivatel positsioonidel kokku ligi 14 aastat. Enne Teliasse tulekut töötas ta Eesti Pangas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474