Autor: Indrek Kald • 17. märts 2020

Tervishoiukontserni Confido omanik: Tarmo Kärsna tuli Teliast meid juhtima "väga sobival ajal"

Tervishoiukontserni Confido Healthcare Group juhatuse esimehena alustas varem Telia Eesti tippjuhina töötanud Tarmo Kärsna, kelle ametisseasumise aega nimetas kontserni omanik Kadi Lambot "väga sobivaks".
Tervishoiukontserni Confido Healthcare Group juhatuse esimehena alustas varem Telia Eesti tippjuhina töötanud Tarmo Kärsna.
Foto: Arno Mikkor

"Esiteks on kogu meditsiinisüsteem suuremate muutuste lävel, milleni viivad meid tohutu kiirendusega viimaste nädalate sündmused kogu maailmas. Tervishoiuteenus hakkab üha enam põhinema moodsal tehnoloogial, jõuliselt peavad arenema hakkama telemeditsiinilised teenused ja loomulikult peab see kõik toetuma ennekõike tugevatele spetsialistidele," rõhutas Lambot.

Ta kinnitas pressiteates, et Confido on kõigis neis kolme suunas paari aastaga läbi teinud jõulise arengu ning suuremad arengud ootavad alles ees.

"Uue juhi esmased ülesanded on selles valguses jätkuv laienemine, uute teenuste arendamine ja tugeva kontsernisisese sünergia loomine, mis võimaldab meie meeskonna potentsiaali maksimaalselt ära kasutada," selgitas Kadi Lambot.

Tarmo Kärsna kinnitusel on telekomi- ja meditsiinisektoril omajagu ühiseid jooni, seda ennekõike väga selgelt tulevikku suunatud vaate, uute tehnoloogiate kiire lisandumise ja digitaliseerimise osas.

"Mind inspireerib tohutult kogu Confido meeskonna soov pakkuda parimat võimalikku tervishoiuteenust ning teha seda just selles kohas ja ajahetkel, mil inimene seda kõige rohkem vajab," selgitas Kärsna ning tõi näiteks innovaatiliste Confido kiirkliinikute ja Põhjamaade esimese digikliiniku avamised.

Tarmo Kärsna on varem töötanud pangandussektoris ning viimased 15 aastat Telias, täites seal viimati ärikliendi üksuse juhi ning juhtkonna liikme positsiooni. Tarmo Kärsna on SK ID Solutions ASi ja Vaata Maailma sihtasutuse järelvalvenõukogu liige.

Confido Healthcare Groupi kuuluvad erinevate kaubamärkide all teenuseid pakkuvad kliinikud: pere-, üld- ja eriarstiabi pakkuv Confido Meditsiinikeskus, kaubanduskeskustes asuvad Confido Kiirkliinikud, Confido Vaimse Tervise Keskus, Confido Sõltuvusravikeskus, töötervishoiule keskenduv Confido Töötervishoid, radioloogiateenuseid osutav Confido Radioloogiakeskus ja laserravikeskus Vitaclinika.

Lisaks kuulub gruppi OÜ Arstlik Perenõuandla, mis haldab populaarset perearsti nõuandetelefoni 1220. Kokku koondavad grupi ettevõtted rohkem kui kahtesadat terviseteenuse pakkujat.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755