Autor: Indrek Kald • 27. aprill 2020

Aafrikas tegutsenud Priit Kongo: Eesti IKT-sektoril tuleb keskenduda arenenud turgudele

Eesti eksportivatel tehnoloogiafirmadel tuleb keskenduda arenenud turgudele Euroopas, Põhja-Ameerikas ja Jaapanis, sest arengumaad taastuvad koroonakriisist kauem, kinnitas Net Groupi juht Priit Kongo.
Net Groupi juht Priit Kongo.
Foto: Andras Kralla

"Arengumaad, mille majandus on COVID19 pärast pihta saanud, kukuvad kindlasti sihtturgude nimekirjast mõneks aastaks ära, sest neil kulub endal aega omal jalad uuesti alla saada," märkis ta. Net Groupil on Tallinnas külas käinud mitmete Aafrika riikide esindajad, nt Zimbabwest, Ugandast ja Namiibiast. Eesti kohtute infosüsteemide loojana on ettevõte ise keskendunud Ida-Aafrika riikide õigussüsteemide ülesehitamisesse, tegutsedes või uurides maad näiteks Tansaanias, Keenias ja Rwandas.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Rivo HabakukReklaami projektijuhtTel: 5836 1474