Autor: Indrek Kald • 29. aprill 2020

Jaan Pillesaar: soovime kriisi ajal konkurente ära osta, sest meil on vaba raha

Helmes otsib huviga globaalseid investeerimisvõimalusi, sest meil ei ole praktiliselt laene, küll on aga vaba raha, kinnitab intervjuus tarkvarafirma asutaja Jaan Pillesaar. Kindlasti otsime edasi sarnaseid ettevõtteid, mida osta, lisab ta.
Helmese asutaja Jaan Pillesaar tarkvarafirma kontoris Ülemistel ärilinnakus.
Foto: Andres Haabu

Millised on olnud kriisi suurimad mõjud Eesti IKT-sektorile?

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755