Autor: Indrek Kald • 5. mai 2020

Oktoobris algama pidanud Dubai EXPO lükkub aasta võrra edasi

Oktoobris algama pidanud Dubai maailmanäitus, kus pidid osalema ka mitmed Eesti IKT-firmad, lükati koroonaviiruse tõttu aasta võrra edasi.
Eesti paviljoni asukoht Dubai EXPO-l.
Foto: expo2020.ee

"EXPO sihtasutuse nõukogu otsustas jätkuvalt EXPO-l osaleda, nähes selles võimalust ettevõtetele majanduskriisist väljumiseks. Enne, kui viirus meie tegevuse peatas, oli oma osalemise maailmanäitusel kinnitanud 34 Eesti ettevõtet ja enamik neist on valmis osalema ka aastal 2021," kommenteeris sihtasutuse nõukogu esimees Andre Krull.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755