Autor: Indrek Kald • 8. mai 2020

IT-sektorisse jõuab suurem palgalangus mais-juunis. "Töötasud on kunstlikult üles puhutud"

Kuigi mitmetes Eesti IT-firmades on töötasu juba 10-20% langetatud, jõuab palgataseme korrigeerimise vajadus tehnoloogiasektorisse suures ulatuses mais ja juunis.
Head töötajad jäävad hinda, vähem võimekad peavad leppima palgalanguse või koondamisega.
Foto: Pixabay

Ootamatult on hulk IT-spetsialiste sunnitud otsima uusi väljakutseid, sest kiiresti kasvanud ettevõtetest, mille sihtklientuur sai kriisis esimeste seas pihta, on mitmed olnud sunnitud oma tegevust koomale tõmbama, näiteks Playtech, Bolt ja Cleveron. Ka sai Bolt enam kui 500-le töötajale aprilli eest pea pool miljonit eurot palgatoetust töötukassast.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755