Autor: Indrek Kald • 15. mai 2020

Luminor: kriisist väljuvad võitjatena tehnoloogiafirmad

Alanud üleilmsest majanduskriisist tulevad võitjatena välja info- ja kommunikatsioonitehnoloogia ettevõtted, kinnitas Luminori pangas riskianalüüsi tiimi juhtiv Anton Skvortsov.
Luminori investeerimis- ja riskianalüüsi tiimijuht Anton Skvortsov.
Foto: Luminor

Tema hinnangul võib tehnoloogiasektor praegusest kriisist enim võita just kaugtöö ja e-ostlemise kontekstis. Negatiivselt mõjub kaugtöö levik aga ärikinnisvarasle. "Paljud ettevõtted, kes on juba investeerinud kaugtöövahenditesse, võivad mõelda kontoripinna vähendamisele," ütles Skvortsov.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755