Autor: Indrek Kald • 20. mai 2020

Riigikogu seadustas kaugosalusega istungid

Riigikogu täiendas kodu- ja töökorra seadust, mille järgi on edaspidi täiskogu istungeid võimalik pidada ka nii, et parlamendi liikmed ei ole füüsiliselt istungiruumis, osaledes elektrooniliste vahendite abil.
Kaugosalusega istungi võib läbi viia, kui riigikogu liikmele on tagatud võimalus eemal viibides reaalajas istungit jälgida ja selles osaleda.
Foto: Andres Haabu

Kaugosalusega istungi toimumise otsustab riigikogu juhatus kaalukate põhjuste olemasolul. Sedalaadi istungi toimumisest teatab riigikogu esimees parlamendi liikmetele massiteabevahendite kaudu vähemalt kolm päeva enne istungi toimumist. Kaalukate põhjuste olemasolu korral võib etteteatamise aeg olla lühem.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105