Autor: Indrek Kald • 21. mai 2020

Kaugtööks vajalikke platvorme kimbutavad turvanõrkused

Maailmas kaugtöö jaoks vajalikke suhtlusplatvorme kimbutavad olulise mõjuga turvanõrkused, teatas riigi infosüsteemi amet oma värskes küberohtude ülevaates.
Videokoosolekuplatvormide kasutamine on plahvatuslikult kasvanud.
Foto: Pixabay

Nii avastati aprillis Microsofti Teamsi rakenduses turvanõrkus, kus pelgalt ühe GIF-faili vaatamise kaudu võinuks kurjategija organisatsiooni Teamsi kontod üle võtta. Plahvatuslikult kasvanud videokoosolekuplatvormi Zoom turvanõrkuse tõttu võinuks lekkida aga ettevõtte töötajate nimekiri.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755