Autor: Indrek Kald • 25. mai 2020

Allan Martinson: Eesti võiks arendada e-riiki, ent laseb kriisil lihtsalt raisku minna

"Valitsus surub läbi otsuseid, mis viivad meid konservatiivsema, suletuma riigi poole, mis vaatab rohkem tagasi kui edasi. Nii ongi tunne, et laseme heal kriisil raisku minna," ütles iduettevõtja Allan Martinson.
Idufirmat Xolo juhtiv Allan Martinson on olnud ka Starshipi, Microlinki, Delfi ja BNSi juht.
Foto: Ivar Kuldver

"Praegu on ideaalne aeg teha kiiresti suuri ja vajalikke samme näiteks tervishoiu või hariduse ümberkorralduses (telemeditsiin, e-õpe jne), e-riigi arenduses," sõnas Martinson ja lisas, et näiteks idufirmad on täiesti kõrvale jäetud.

Ituudised.ee toetajad:
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Turunduslahenduste osakondTel: 6670 105