Autor: Indrek Kald • 25. mai 2020

Allan Martinson: Eesti võiks arendada e-riiki, ent laseb kriisil lihtsalt raisku minna

"Valitsus surub läbi otsuseid, mis viivad meid konservatiivsema, suletuma riigi poole, mis vaatab rohkem tagasi kui edasi. Nii ongi tunne, et laseme heal kriisil raisku minna," ütles iduettevõtja Allan Martinson.
Idufirmat Xolo juhtiv Allan Martinson on olnud ka Starshipi, Microlinki, Delfi ja BNSi juht.
Foto: Ivar Kuldver

"Praegu on ideaalne aeg teha kiiresti suuri ja vajalikke samme näiteks tervishoiu või hariduse ümberkorralduses (telemeditsiin, e-õpe jne), e-riigi arenduses," sõnas Martinson ja lisas, et näiteks idufirmad on täiesti kõrvale jäetud.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755