Autor: Indrek Kald • 26. mai 2020

Eesti era- ja riskikapitali assotsiatsioon sai uue tegevjuhi

Eesti era- ja riskikapitali assotsiatsiooni (EstVCA) asus juhtima Kadri Lindpere, kes varem on töötanud Arco Varas, Ellex Raidlas ja PwCs.
Era- ja riskikapitali assotsiatsiooni (EstVCA) juhiks sai Kadri Lindpere.
Foto: EstVCA

"Minu suurim võimalus ja väljakutse uues ametis on kaasa aidata, et Eesti oleks parim koht, kus oma ettevõtet arendada. Ajad on maailmamajanduses ärevad, kuid ka praegu võistlevad riigid selle nimel, et hoida ja luua innovaatilist ja majandust edendavat ärikeskkonda," märkis Lindpere.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052