Autor: Indrek Kald • 28. mai 2020

Ericsson valis esimese Eesti ettevõtte oma Tööstus 4.0 partnerprogrammi

Täppispositsioneerimist arendav Eliko Tehnoloogia Arenduskeskus hakkab osalema Ericssoni partnerlusprogrammis Tööstus 4.0, olles ses üleilmses võrgustikus esimene Eesti ettevõte.
Eliko Tehnoloogia Arenduskeskuse juht Indrek Ruiso.
Foto: Eliko

"Programm on suurepärane võimalus tutvustada meie täpset ja töökindlat reaalajas asukoha määramise tehnoloogiat uutele ettevõtetele. See toetab ka meie sihti pürgida Euroopa juhtivaks riist-ja tarkvaraarendajaks täppispositsioneerimise valdkonnas," ütles Eliko juht Indrek Ruiso.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052