Autor: Indrek Kald • 3. juuli 2020

Korobeinik: kahjuks pole praegune kriis programmeerijaid tööturule toonud

Eesti IKT-sektoris on probleemiks uute inimeste leidmine ning "kahjuks pole praegune kriis paljusid programmeerijaid tööturule lahti lasknud," ütles poliitik, ingelinvestor ja IT-ettevõtja Andrei Korobeinik.
Andrei Korobeinik mullusel IKT aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

2000ndate keskel endale IT-riigina nime teha suutnud Eesti on tema sõnul positsioone kaotamas: paljud riigid kehtestavad idufirmadele maksusoodustusi ja kopeerivad meilt elektroonilise residentsuse süsteemi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052