Autor: Indrek Kald • 3. juuli 2020

Majandusaasta aruande on esitanud alla 40% IKT-sektori edukamatest firmadest

Eesti IKT-sektori edukamatest ettevõtetest on mulluse majandusaasta aruande esitanud alla 40%.
Telekomifirmade TOPi võitjate autasustamine mullu sügisel IKT aastakonverentsil.
Foto: Raul Mee

Seni on aruande esitamise tähtaeg olnud enamiku ettevõtjate jaoks juuni lõpus, tänavu lükati esitamise tähtaeg 31. oktoobri peale. Siiski pidanuks suurem osa ettevõtteid, kel pole palju omanikke, suutma ka praeguses majandusolukorras aruande juuni lõpu seisuga esitada.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052