Autor: Indrek Kald • 16. september 2020

Kevadel pea sada inimest koondanud Starship värbab Eestis 60 töötajat, sh arendajaid

Märtsi lõpus sadakond inimest koondanud pakirobotite arendaja Starship tahab lähiajal jõulise värbamisega saada Tallinna kontorisse 60 uut töötajat.
Starshipi kaasasutaja Ahti Heinla ettevõtte loodud pakirobotiga.
Foto: Eiko Kink

"Otsime kogenud tarkvaraarendajaid Tallinna kontorisse ja robotite operaatoreid nii Tallinna kontorisse kui ka USAsse", märkis ettevõtte kaasasutaja Ahti Heinla. Tema sõnul kasvab USAs tellimuste arv igapäevaselt.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052