Autor: Indrek Kald • 24. september 2020

Eesti liitus üleeuroopalise turvalise andmevahetuse uurimisega

Eesti liitus algatusega, mille raames soovivad Euroopa Liidu riigid luua üliturvalist andmevahetust võimaldava üleeuroopalise kvantsidetaristu.
Väliskaubanduse ja IT-minister Raul Siem aprillis riigikogu hoone ees pärast ametivande andmist.
Foto: Liis Treimann

"Selle vastu on huvi näidanud ka Eesti kübersektori ettevõtted ja akadeemilised asutused, kellele see võib edaspidi avada rahastus- ja koostöövõimalusi," kommenteeris väliskaubandus- ja infotehnoloogiaminister Raul Siem pärast ELi kvantkommunikatsiooni koostöö deklaratsiooni allkirjastastamist.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755