Autor: Indrek Kald • 28. september 2020

Ekspert: ITsse panustamine aitas Leedu majandusel koroonakriisis paremini hakkama saada

Leedu suutis kevadel alanud koroonakriisis Eestist ja Lätist paremini hakkama saada, sest riik on seal digitaliseerimist ja sidetaristut süsteemselt arendanud.
Arenguseire keskuse ekspert Uku Varblane.
Foto: Arenguseire keskus

Arenguseire keskuse eksperdi Uku Varblase sõnul on Leedu juba aastaid väga tugevalt investeerinud tööstuse digitaliseerimisse ning tekitanud selleks eeltingimusi – näiteks loodud on hästi arenenud sidetehnoloogia infrastruktuur ning seda ajakohastatakse pidevalt, et tagada kiire interneti kättesaadavus ka maal.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755