Autor: Indrek Kald • 15. oktoober 2020

Taavi Rõivas lahkub poliitikast ning siirdub IT-ärisse

Ekspeaminister Taavi Rõivas loobub aasta lõpus tööst riigikogus ning siirdub ettevõtlusesse. Oma uue suunana nimetas ta Eesti ettevõtete välisareenile aitamist ning välisinvesteeringute Eestisse toomist.
Peaminister Taavi Rõivas 2016. aastal
Foto: Margus Ansu/Postimees/Scanpix

Aasta alguses liitub Rõivas isejuhtivaid autosid ning autonoomseid transpordisüsteeme tootva OÜ Auve Tech tiimiga, samuti on tal plaanis koostöö rahvusvaheliste konsultatsiooniettevõtete ja investeerimisfondidega.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Robert PedajaReklaami projektijuhtTel: 5349 9052