Autor: Indrek Kald • 27. oktoober 2020

Zone.ee küberrünnaku all, õngitsuskirjadega püütakse klientidelt andmeid välja petta

Eesti suuremaid interneti infrastruktuuri- ning tugiteenuste osutajaid Zone Media sattus eile küberrünnaku alla: nende nimel saadetakse õngitsuskirju, millega soovitakse saada klientidelt kasutajanimesid ja paroole.
Zone.ee nimel väljasaadetav kiri on tegelikult võltsing.
Foto: Zone Media

Õngitsuskampaania algas eile veidi enne kella 18. "Kurjategijad eeldavad ilmselt, et on tööpäeva lõpp ja paljud tahavad kindlasti jõuda inbox-zero tulemuseni ning küllap Zone'i klienditugi juba magab," jagas Zone Media oma kogemusi.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755