Autorid: Annika Kald, Äripäeva eriprojektide ja sisuturunduse üksus: [email protected] • 4. november 2020

Analüütik: nii tehes jätad küberpätid jõulukinkideta

Koroonapandeemia ja korralik internetiühendus on andnud miljonitele inimestele üle maailma võimaluse teha kaugtööd, aga seadnud nad kõik veelgi suuremasse küberrünnaku ohtu, hoiatab riigi infosüsteemi ameti analüütik Lauri Tankler.
Äripartneri jõulukingid tellitakse samuti peamiselt veebist.
Foto: Shutterstock

Peagi on käes kõrghooaeg, mil firmade sekretärid, raamatupidajad, turundusjuhid ja juhid hakkavad veebi kaudu oma koostööpartneritele tänutäheks meeneid või teenuseid tellima, kirjutas 5.11 Äripäeva tellijatele ilmunud Kingi erileht.

Liitu ITuudiste uudiskirjaga!
Liitumisega nõustud, et Äripäev AS kasutab sinu e-posti aadressi sulle uudiskirja saatmiseks. Saad nõusoleku tagasi võtta uudiskirjas oleva lingi kaudu. Loe oma õiguste kohta lähemalt privaatsustingimustest
Indrek KaldITuudised.ee toimetajaTel: 511 1112
Anne WellsReklaami projektijuhtTel: 5880 7755